Brylépudding med Karamellsås

160g
100g
Energi
534 kJ
Energi kcal
128 kcal
Fett
3.1 g
varav mättat fett
0.9 g
Kolhydrat
22 g
varav sockerarter
21 g
Protein
2.8 g
Salt
0.13 g
Brylépudding: Socker, solrosolja, modifierad stärkelse, glukossirap, förtjockningsmedel (karragenan), MJÖLKprotein, salt, arom (bl. a. vanillin), färgämne (riboflavin, betakaroten), naturlig smörarom. Karamellsås: Socker och vatten. Kan innehålla spår av GLUTEN.
Torrt. Ej över normal rumstemperatur Gör så här: Tillagning på spis: Blanda ner båda brylépuddingpåsarnas innehåll i 1 dl kall mjölk. Koka upp4 dl mjölk (gärna i en teflonkastrull) under omrörning. Häll blandningen i den kokta mjölken och koka upp igen under omrörning. Häll karamellsåsen i en puddingform. Vrid formen så att den blir glaserad med karamellsåsen. Häll den varma puddingen i den glaserade formen. Ställ formen att stelna i kylskåp 20-30min. Lossa puddingen runt kanten med en kniv innan du stjälper upp den på en tallrik. Tillagning i mikrovågsugn: Vispa ner båda brylépuddingpåsarnas   innehåll i 5 dl mjölk i en skål. Sätt skålen i mikrovågsugnen och värm på full effekt (ca 600 W) i 4 min. Vispa om och fortsätt värmningen med full effekt tills det kokat upp (ca 3 min). Följ därefter anvisningarna ovan. Karamellsåsen är färdig att hälla direkt ur påsen.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Scroll to Top
Scroll to Top