Nyponsoppa Utan Tillsatt Socker

3.0/5
1 L
Ekströms Nyponsoppa utan tillsatt socker håller samma höga kvalitet och goda smak som Ekströmsa andra soppor, ett sockerfritt alternativ perfekt till mellanmålet. Sötad med sötningsmedel i stället för socker. Servera gärna nyponsoppan tillsammans med mandelkakor och en skvätt vispgrädde eller en skopa gräddig vaniljglass för att lyxa till fikastunden. Rik på C-Vitamin! Soppan serveras med fördel både varm och kall. Ekströms korkar sitter fast vilket bidrar till minskad risk för nedskräpning . Det är enligt EUs Engångsplastdirektivet. Den nya korken är enklare att öppna och är godkänd av Reumatikerförbundet.
100ml
Energi
67 kJ
Energi kcal
16 kcal
Fett
0 g
varav mättat fett
0 g
Kolhydrat
3.5 g
varav sockerarter
1.3 g
Protein
0 g
Salt
0 g
vitamin C
25 mg
Vatten, nyponpuré, förtjockningsmedel (modifierad stärkelse och guarkärnmjöl), nyponmjöl, syra (citronsyra), vitamin C, sötningsmedel (aspartam och acesulfam K). Innehåller en fenylalaninkälla. Innehåller 15% nypon och 0% tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker från frukten.
Förvara i kylskåp efter öppnande. Öppnad förpackning konsumeras inom 5 dagar
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Dessertboard med Ekströms mousse och fromage att dippa

Bjud på Dessertboard

Häng med på senaste trenden och skapade din egna dessertboard!  Med hjälp av Ekströms mousser och fromage kan du lätt skapa en snabb och enkel efterrätt som garanterat imponerar. Välj en nyttig och fräsch kombination av frukter till mousserna eller lockar sötsuget mer, dekorerar du fatet helt enkelt med söta eller salta snacks.

Vispa, piffa, njut!

Serveringstips

Ute efter en lite lyxigare fikastund? Servera Ekströms nyponsoppa med smulade biscotti (italienska mandelkakor) och en skvätt vispgrädde eller en skopa gräddig vaniljglass. Psst! Soppan serveras med fördel både varm och kall.
Scroll to Top