Pannacotta

75g
100g
Energi
873 kJ
Energi kcal
209 kcal
Fett
17 g
varav mättat fett
11 g
Kolhydrat
12 g
varav sockerarter
11 g
Protein
1.9 g
Salt
0.07 g
Pannacotta: Socker, inulin (kostfiber från cikoriarot), förtjockningsmedel (karragenan), vaniljarom, vanilj. Bärsås: Socker, hallon, modifierad stärkelse, torkade blåbär, inulin (kostfiber från cikoriarot), hallonarom. Färdig sås innehåller 19% hallon och 3,1 % blåbär.
Torrt. Ej över normal rumstemperatur Tillagning på spis: Blanda ner pannacotta-påsens innehåll i 3 dl grädde och 2 dl mjölk. Koka upp blandningen (gärna i en teflonkastrull) under omrörning. Rör om och häll den varma blandningen i fyra portionsformar. Var försiktig då blandningen är mycket varm! Ställ portionsformarna i kylskåp ca 40 minuter. Du kan sedan stjälpa upp pannacottan, lossa den först runt kanten med en kniv. Tillagning bärsås: Blanda ner bärsåspåsens innehåll i 1,5 dl kallt vatten och låt stå svalt i några minuter. Tillagning i mikrovågsugn: Vispa ner pannacotta påsens innehåll i 3 dl grädde och 2 dl mjölk i en skål. Värm i mikrovågsugn på ca 600 W i 4 min. Vispa om och fortsätt värmningen på samma effekt tills det kokat upp (ca 2 minuter). Följ därefter anvisningarna ovan. TIPS! För en Pannacotta med färre kalorier byt ut vispgrädden mot mellangrädde.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Scroll to Top
Scroll to Top